Privacy Policy

Гъвкави услуги за хора, разположени на адрес Slijperij 12

2211SK Noordwijkerhout, е отговорна за обработката на личните данни, както е посочено в настоящата декларация за поверителност.

 

Данни за контакт:

http://www.fhs.jobs

Slijperij 12

2211SK Noordwijkerhout

+31 (0)252344533

Sander Guijt е длъжностното лице по защита на данните на Flexible Human Services Можете да се свържете с него на s.guijt@fhs.jobs.

 

Лични данни, които обработваме

Flexible Human Services обработва Вашите лични данни, защото се възползвате от нашите услуги и/или защото Вие сами ни предоставяте данните.

 

По-долу е представен преглед на личните данни, които обработваме:

– Име и фамилия

– Пол

– Дата на раждане

– Данни за адреса

– Номер на телефона

– Адрес на електронна поща

– IP адрес

– Други лични данни, които предоставяте активно, например чрез създаване на профил на този уебсайт, в кореспонденция и по телефона

– Данни за местоположението

– Данни за вашите дейности на нашия уебсайт

– Интернет браузър и тип устройство

 

Специални и/или чувствителни лични данни, които обработваме

Нашият уебсайт и/или услуга нямат намерение да събират информация за посетители на уебсайта, които са на възраст под 16 години. Освен ако те нямат разрешение от своите родители или настойници. Въпреки това не можем да проверим дали даден посетител е навършил 16 години. Ето защо препоръчваме родителите да участват в онлайн дейностите на децата си, за да се предотврати събирането на данни за деца без родителско разрешение. Ако сте убедени, че сме събрали лични данни на непълнолетно лице без такова съгласие, моля, свържете се с нас на s.guijt@fhs.jobs и ние ще изтрием тази информация.

 

С каква цел и на какво основание обработваме лични данни

Flexible Human Services обработва Вашите лични данни за следните цели:

– За да можем да ви се обадим или да ви изпратим имейл, ако това е необходимо, за да можем да предоставим нашите услуги

– За да ви информираме за промени в нашите услуги и продукти

– За да ви предложим възможността да създадете профил

– За да ви доставим стоки и услуги

– Флексибъл Хюмън Сървисис анализира поведението Ви на уебсайта, за да подобри уебсайта и да настрои предлагането на продукти и услуги според Вашите предпочитания.

– Flexible Human Services също така обработва лични данни, ако сме законово задължени да го направим, например данни, които са ни необходими за нашата данъчна декларация.

Автоматизирано вземане на решения

Flexible Human Services не използва автоматизирано обработване на данни за вземане на решения по въпроси, които могат да имат (значителни) последици за физическите лица. Такива решения се вземат от компютърни програми или системи, без в тях да участва човек (например служител на Flexible Human Services).

Колко дълго съхраняваме личните данни

Flexible Human Services ще съхранява Вашите данни не по-дълго от необходимото за целите, за които се обработват данните Ви, и от разрешеното от закона. Колко дълго се съхраняват определени данни зависи от естеството на данните и целите, за които се обработват. Следователно периодът на съхранение може да бъде различен за всяка цел.

Споделяне на лични данни с трети страни

Flexible Human Services няма да продава Вашите данни на трети страни и ще ги споделя с трети страни само ако това е необходимо за изпълнение на споразумението ни с Вас или за спазване на законово задължение. С дружествата, които обработват Вашите данни от наше име, ние сключваме споразумение за обработка, за да гарантираме същото ниво на сигурност и поверителност на Вашите данни. Flexible Human Services остава отговорна за тази обработка.

Бисквитки или подобни техники, които използваме

Flexible Human Services използва функционални, аналитични и проследяващи бисквитки. Бисквитката е малък текстов файл, който се съхранява в браузъра на Вашия компютър, таблет или смартфон, когато посещавате този уебсайт за първи път. Flexible Human Services използва бисквитки с чисто техническа функционалност. Те осигуряват правилното функциониране на уебсайта и например запомнянето на вашите предпочитания. Тези „бисквитки“ се използват също така за правилното функциониране на уебсайта и за неговото оптимизиране. Освен това поставяме „бисквитки“, които проследяват поведението ви при сърфиране, за да можем да ви предложим съобразено с нуждите съдържание и реклами.

 

Когато за пръв път посетихте нашия уебсайт, ви информирахме за тези бисквитки и поискахме от вас разрешение да ги поставим.

Можете да деактивирате бисквитките, като конфигурирате интернет браузъра си по такъв начин, че той да не съхранява повече бисквитки. Освен това можете да изтриете цялата информация, която преди това е била съхранена, като използвате настройките на браузъра си.

За обяснение вижте: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Бисквитки се поставят на този уебсайт и от трети страни. По-долу е представен преглед:

Бисквитки: zopin.com

Име: zopin.com AWSALBCORS

Функция: Това се използва в контекста на балансиране на натоварването, за да се

да се оптимизира работата на потребителя.

Време за съхранение: 6 дни

 

Бисквитка: fhs.jobs

Име: wp-wpml_current_language

Функция: Посочва кода на страната, който се изчислява въз основа на IP адреса на потребителя. Използва се за определяне на това какъв език трябва да се използва за посетителя.

Време за съхранение: 1 ден

 

Бисквитка: fhs.jobs

Име: FHS: _ga

Функция: Регистрира уникален идентификатор, който се използва за генериране на статистически данни за начина, по който посетителят използва уебсайта.

Срок на съхранение: 2 години

 

Бисквитка: fhs.jobs

Име: Име: _gat

Функция: Използва се от Google Analytics за ограничаване на скоростта на заявките.

Време за съхранение: 1 ден

 

Бисквитка: fhs.jobs

Име: име: _gid

Функция: Регистрира уникален идентификатор, който се използва за генериране на статистически данни за начина, по който посетителят използва уебсайта.

Време за съхранение: 1 ден

 

Бисквитка: fhs.jobs

Име: Име: __zlcmid

Функция: Запазва състоянията на потребителите при различни заявки за страници.

Срок на съхранение: 1 година

 

Бисквитки: google.com

Име: ads/ga-audiences

Функция: Използва се от Google AdWords за повторно ангажиране на посетители, които вероятно ще се превърнат в клиенти въз основа на

онлайн поведението на посетителя в различни уебсайтове.

Време за съхранение: Сесия

 

Преглед, промяна или изтриване на данни

Имате право да преглеждате, коригирате или изтривате личните си данни. Освен това имате право да оттеглите евентуалното си съгласие за обработване на данни или да възразите срещу обработването на личните Ви данни от Flexible Human Services и имате право на преносимост на данните. Това означава, че можете да поискате от нас да изпратим личните данни, които имаме за вас в компютърен файл, на вас или на друга организация, посочена от вас.

 

Можете да изпратите искане за проверка, коригиране, изтриване, прехвърляне на Вашите лични данни или искане за оттегляне на Вашето разрешение или възражение срещу обработването на Вашите лични данни на адрес s.guijt@fhs.jobs.

За да сме сигурни, че искането за проверка е направено от вас, ви молим да изпратите копие от документ за самоличност заедно с искането. В това копие, моля, направете зачеркване на паспортната си снимка, MRZ (машинночитаемата зона, лентата с цифри в долната част на паспорта), номера на паспорта и номера за обслужване на граждани (BSN). Това се прави с цел защита на личните ви данни. Ще отговорим на искането ви възможно най-скоро, но не по-късно от четири седмици.

Flexible Human Services би искала също така да отбележи, че имате възможност да подадете жалба до националния надзорен орган – Autoriteit Persoonsgegevens. Можете да направите това чрез следния линк: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Как защитаваме личните данни

Flexible Human Services се отнася сериозно към защитата на Вашите данни и предприема подходящи мерки, за да предотврати злоупотреба, загуба, неоторизиран достъп, нежелано разкриване и неоторизирани промени. Ако имате впечатлението, че данните ви не са защитени или има признаци за злоупотреба, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти или чрез s.guijt@fhs.jobs.