Privacy Policy

Flexible Human Services, situat la Slijperij 12

2211SK Noordwijkerhout, este responsabilă pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, astfel cum se arată în această declarație de confidențialitate.

 

Detalii de contact:

http://www.fhs.jobs

Slijperij 12

2211SK Noordwijkerhout

+31 (0)252344533

Sander Guijt este responsabil cu protecția datelor la Flexible Human Services Acesta poate fi contactat la s.guijt@fhs.jobs.

 

Date cu caracter personal pe care le prelucrăm

Flexible Human Services prelucrează datele dvs. cu caracter personal pentru că utilizați serviciile noastre și/sau pentru că ne furnizați dvs. înșivă aceste date.

 

Mai jos este o prezentare generală a datelor cu caracter personal pe care le prelucrăm:

– Numele și prenumele

– Sexul

– Data nașterii

– Detalii privind adresa

– Numărul de telefon

– Adresa de e-mail

– Adresa IP

– Alte detalii personale pe care le furnizați în mod activ, de exemplu, prin crearea unui profil pe acest site web, în corespondență și prin telefon

– Date de localizare

– Date privind activitățile dvs. pe site-ul nostru web

– Browserul de internet și tipul de dispozitiv

 

Date cu caracter personal speciale și/sau sensibile pe care le prelucrăm

Site-ul și/sau serviciul nostru web nu intenționează să colecteze informații despre vizitatorii site-ului web care au vârsta mai mică de 16 ani. Cu excepția cazului în care aceștia au permisiunea părinților sau a tutorelui lor. Cu toate acestea, nu putem verifica dacă un vizitator are peste 16 ani. Prin urmare, recomandăm părinților să se implice în activitățile online ale copiilor lor, pentru a preveni colectarea de date despre copii fără permisiunea părinților. Dacă sunteți convins că am colectat date cu caracter personal despre un minor fără un astfel de consimțământ, vă rugăm să ne contactați la s.guijt@fhs.jobs și vom șterge aceste informații.

 

În ce scop și pe ce bază prelucrăm datele cu caracter personal

Flexible Human Services prelucrează datele dvs. personale în următoarele scopuri:

– Pentru a vă putea suna sau trimite un e-mail, dacă acest lucru este necesar pentru a vă putea oferi serviciile noastre

– Pentru a vă informa cu privire la modificările aduse serviciilor și produselor noastre

– Pentru a vă oferi posibilitatea de a vă crea un cont

– Pentru a vă livra bunuri și servicii

– Flexible Human Services analizează comportamentul dvs. pe site-ul web pentru a îmbunătăți site-ul web și pentru a adapta oferta de produse și servicii la preferințele dvs.

– Flexible Human Services prelucrează, de asemenea, date cu caracter personal în cazul în care suntem obligați prin lege să facem acest lucru, de exemplu datele de care avem nevoie pentru declarația noastră fiscală.

Luarea automată a deciziilor

Flexible Human Services nu utilizează procesarea automată pentru a lua decizii cu privire la aspecte care pot avea consecințe (semnificative) pentru persoanele fizice. Aceste decizii sunt luate de programe sau sisteme informatice, fără ca o ființă umană (de exemplu, un angajat al Flexible Human Services) să fie implicată.

Cât timp păstrăm datele cu caracter personal

Flexible Human Services nu va păstra datele dumneavoastră mai mult timp decât este necesar pentru scopurile pentru care sunt prelucrate datele dumneavoastră și decât este permis de lege. Cât timp sunt păstrate anumite date depinde de natura datelor și de scopurile pentru care sunt prelucrate. Prin urmare, perioada de păstrare poate fi diferită pentru fiecare scop.

Schimbul de date cu caracter personal cu părți terțe

Flexible Human Services nu va vinde datele dvs. unor terțe părți și le va partaja cu terțe părți numai dacă acest lucru este necesar pentru executarea acordului nostru cu dvs. sau pentru a respecta o obligație legală. Cu companiile care prelucrează datele dvs. în numele nostru, încheiem un acord de prelucrare pentru a asigura același nivel de securitate și confidențialitate a datelor dvs. Flexible Human Services rămâne responsabil pentru această prelucrare.

Cookie-uri, sau tehnici similare, pe care le folosim

Flexible Human Services utilizează cookie-uri funcționale, analitice și de urmărire. Un cookie este un mic fișier text care este stocat în browserul computerului, tabletei sau smartphone-ului dumneavoastră atunci când vizitați acest site web pentru prima dată. Flexible Human Services utilizează cookie-uri cu o funcționalitate pur tehnică. Acestea asigură funcționarea corectă a site-ului web și faptul că, de exemplu, preferințele dvs. sunt reținute. Aceste cookie-uri sunt, de asemenea, utilizate pentru ca site-ul web să funcționeze corect și pentru a-l optimiza. În plus, plasăm cookie-uri care urmăresc comportamentul dumneavoastră de navigare, astfel încât să vă putem oferi conținut și reclame personalizate.

Atunci când ați vizitat pentru prima dată site-ul nostru, v-am informat despre aceste module cookie și v-am cerut permisiunea de a le plasa.

Puteți dezactiva modulele cookie configurându-vă browserul de internet astfel încât să nu mai stocheze niciun cookie. În plus, puteți șterge toate informațiile care au fost stocate anterior folosind setările browserului dumneavoastră.

Pentru o explicație, consultați: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Cookie-urile sunt plasate pe acest site web și de către terțe părți. Mai jos o prezentare generală:

Cookie: zopin.com

Nume: zopin.com AWSALBCORS

Funcție: Cookie: Cookie de tip „A”: Înregistrează ce grup de servere deservește vizitatorul. este utilizat în contextul echilibrării încărcăturii, pentru a

a optimiza experiența utilizatorului.

Timp de stocare: 6 zile

 

Cookie: fhs.jobs

Nume: wp-wpml_current_language

Funcție: Desemnează codul de țară care este calculat pe baza adresei IP a utilizatorului. Utilizat pentru a determina ce limbă ar trebui să fie utilizată pentru vizitator.

Timp de stocare: 1 zi

 

Cookie: fhs.jobs

Nume: Cookie cookie: „cookies”: _ga

Funcție: _ga: Înregistrează un ID unic care este utilizat pentru a genera date statistice privind modul în care vizitatorul utilizează site-ul web.

Timp de stocare: 2 ani

 

Cookie: fhs.jobs

Nume: Cookie cookie: cookies: _gat

Funcție: Utilizat de Google Analytics pentru a limita rata de solicitare.

Timp de stocare: 1 zi

 

Cookie: fhs.jobs

Nume: Cookie cookie: „jobs”: _gid

Funcție: Înregistrează un ID unic care este utilizat pentru a genera date statistice privind modul în care vizitatorul utilizează site-ul web.

Timp de stocare: 1 zi

 

Cookie: fhs.jobs

Nume: Cookie cookie: „cookies”: __zlcmid

Funcție: Păstrează stările utilizatorilor pe parcursul solicitărilor de pagini.

Termen de stocare: 1 an

 

Cookie: google.com

Nume: ads/ga-audiences

Funcție: Utilizat de Google AdWords pentru a reangaja vizitatorii care sunt susceptibili de a se transforma în clienți pe baza

comportamentul online al vizitatorului pe site-urile web.

Timp de stocare: Sesiune

 

Vizualizarea, modificarea sau ștergerea datelor

Aveți dreptul de a consulta, corecta sau șterge datele dvs. personale. În plus, aveți dreptul de a vă retrage eventualul consimțământ pentru prelucrarea datelor sau de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale de către Flexible Human Services și aveți dreptul la portabilitatea datelor. Acest lucru înseamnă că ne puteți solicita să vă trimitem datele cu caracter personal pe care le deținem despre dvs. într-un fișier computerizat, dvs. sau unei alte organizații desemnate de dvs.

 

Puteți trimite o cerere de verificare, corectare, ștergere, transfer de date cu caracter personal sau o cerere de retragere a permisiunii sau de opoziție la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal la adresa s.guijt@fhs.jobs.

Pentru a ne asigura că cererea de inspecție a fost făcută de dumneavoastră, vă rugăm să trimiteți o copie a dovezii de identitate împreună cu cererea. În această copie, vă rugăm să faceți o ștampilă neagră a fotografiei dvs. de pașaport, a MRZ (zona de citire automată, banda cu numere din partea de jos a pașaportului), a numărului de pașaport și a numărului de serviciu pentru cetățeni (BSN). Acest lucru este menit să vă protejeze confidențialitatea. Vom răspunde la cererea dumneavoastră cât mai curând posibil, dar în termen de patru săptămâni.

Flexible Human Services dorește, de asemenea, să vă atragă atenția asupra faptului că aveți posibilitatea de a depune o plângere la autoritatea națională de supraveghere, Autoriteit Persoonsgegegevens. Puteți face acest lucru prin intermediul următorului link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Cum protejăm datele cu caracter personal

Flexible Human Services ia în serios protecția datelor dumneavoastră și ia măsuri adecvate pentru a preveni abuzul, pierderea, accesul neautorizat, divulgarea nedorită și modificările neautorizate. Dacă aveți impresia că datele dvs. nu sunt în siguranță sau dacă există indicii de abuz, vă rugăm să contactați serviciul nostru de asistență pentru clienți sau prin intermediul s.guijt@fhs.jobs.